[O1] Gasnące Zegary

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bubolak
    Classic
    • 2010
    • 21

[O1] Gasnące Zegary

no właśnie, żeby nie było zonka :lol:
  • adamzg
    Ambiente
    • 2008
    • 155

[O1] Gasnące Zegary

Witam mam problem z teścia OI a mianowicie gasną mu zegary podczas jazdy nic nie świeci nic nie wyświetla nawet prędkości nie pokazuje kompletne zero. Co by to mogło być?
    Aha nie mam jak na razie możliwości podpięcia się vagiem

Komentarz

• madafaka
      Drive
      • 2009
      • 70

To chyba będzie to..

Komentarz

• delanopl
        Elegance
        • 2009
        • 831

Tak, dokładnie to, przerabiałem to niedawno, najlepiej jakbyś miał tacho-vaga, sczytał sobie licznik, bo naprawde łatwo coś popsuć, awtedy należy poprawić "zimne luty" i zapewne wymieć stabilizator, ale rzeczową i dokładną instrukcje to już masz w linku powyżej

Komentarz

• marecki1001
          Classic
          • 2009
          • 28

nie wymieniać stabilizatora. Miałem to samo i zrobić tak... przelutować luty na stabilizatorze i na drugim zdjęciu te zaznaczone luty (wszystkie!) efekt 100%... jeśli masz sprawną rękę do lutowania to przelutujesz te elementy z 2 zdjęcia bez ściągania wskazówek..

Komentarz

• apoctavian
            Classic
            • 2009
            • 3

Witam,
            Też to miałem. Pracuję w firmie elektronicznej i koledzy mi to naprawili. Faktycznie przelutowali podejrzane miejsca, ale rownież wymienili wszystkie kondensatory. Według nich po latach tracą parametry i powodują takie problemy. Myślę że warto to zrobić jak się ma już wszystko rozbebeszone.

Komentarz

Pracuję...